Welkom...

Officieel heet woongroep De Regenboog woonbegeleidingscentrum ( wbc) Maastrichtstraat en maakt het onderdeel uit van PSW. Een zorgaanbieder met centraal bureau in Roermond, en veel locaties voor wonen, dagbesteding en kinder- en jeugdzorg in Midden- en Noord-Limburg.

Maar gezien onze historie heten we in de wandelgangen nog steeds De Regenboog.
In 2000 heeft een groep ouders uit Weert zich sterk gemaakt voor een huis in Weert voor hun kinderen met een handicap. We noemden het project "De Regenboog". Naar het natuurverschijnsel dat je alleen ziet bij zon en regen. Toepasselijk. Wij zijn blij met onze kinderen, maar hebben zorgen en verdriet om hun beperkingen.
We wilden graag een kleinschalig huis in Weert realiseren zodat onze kinderen dicht onder handbereik zouden blijven. Voor ons, de ouders, maar ook voor broers en zussen, opa’s en oma’s en andere vrienden en bekenden.

We hebben veel steun gekregen van de gemeente Weert, de woningbouwvereniging, BAM Woningbouw Wilma Weert en veel sponsoren en in september 2006 was het huis De Regenboog klaar. Nu wonen de kinderen er 5 jaar. In eerste instantie werd de zorg verleend door Philadelphia, hoofdkantoor gevestigd in Nunspeet, maar sinds oktober 2010 is de zorg in handen van PSW.

Wilt u meer weten over woongroep De Regenboog?
Bent u geinteresseerd om zich om zich op te geven als vrijwilliger?
Of heeft u een andere vraag?
Dan kunt U contact opnemen met de zorgaanbieder via hun website www.pswml.nl,
of met de ouders via de

Misschien tot ziens in De Regenboog!